Estland

Estland

Wist je dat de helft van Estland bestaat uit bossen? Voor natuurliefhebbers één van de vele redenen om een vakantie in dit land door te brengen. Naast natuur zijn er charmante steden als Tallinn en Tartu die je moet gezien hebben.

Kerstmarkten en natuurgebieden

Estland is het land bij uitstek om te genieten van een duurzame reis en de ideale plek om Kerst te vieren. De kerstmarkt van Tallinn wordt niet voor niets als de beste van Europa beschouwd.

De schattige huizen, sfeervolle pleinen en kasseien straten worden omgetoverd tot een feeëriek tafereel van licht en gezelligheid tijdens de kerstperiode. Maar buiten deze periode valt er nog voldoende te beleven. Natuurliefhebbers halen hun hart op bij één van de rustige eilanden of Nationale Parken.

Tallinn

De winter is de gezelligste tijd van het jaar in Estland. De stad wordt bedekt onder een laag sneeuw en Kerst staat voor de deur. De hele stad wordt omgetoverd tot één grote kerstmarkt.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.