Georgië

Georgië

Heb je ooit Georgië bezocht? Dit unieke land kenmerkt zich door afgelegen bergdorpjes met grootse kloosters omgeven door indrukwekkende natuur. Hoofdstad Tbilisi bewijst dan weer dat het ook modern kan zijn.

Indrukwekkende berglandschappen en afgelegen dorpjes

Georgië is een fenomenaal land qua natuurbeleving. Denk aan indrukwekkende berglandschappen exploreren, waaronder de Kaukasus, en afgelegen dorpjes bezoeken. Voor wandelaars de ultieme bestemming. Maar er is meer. Hoofdstad Tbilisi is een jongerenstad die creativiteit uitschreeuwt en waar er een opvallend duidelijke scheiding is tussen Old Town en de hedendaagse invloeden.

Batumi is dan weer het gokparadijs aan de Zwarte Zee. Hier kom je terecht in het glamoureuze deel van het land boordevol casino’s, moderne architecturale parels en een mix aan culturen. Zo toont Georgië ook aan een vooruitstrevend land te zijn. In tegenstelling tot wat velen denken.

Tbilisi

In de schaduw van het Kaukasusgebergte ligt Tbilisi in Georgië. Een bestemming die nog vaak overgeslagen wordt maar wel het ontdekken waard is.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.