IJsland

IJsland

Een andere wereld, anders kan je het niet noemen. Een handvol inwoners en een landschap met immense kraters, watervallen en geisers . IJsland dat is pure oerkracht.

IJsland, het wonder der natuur. Dichter bij het ontstaan van de aarde kom je niet.

Op amper drie uur vliegen waan je je in een andere wereld. Reizen naar IJsland is onvergetelijk. Je ontdekt er het ruige leven, prachtige warmwaterbronnen, spuitende geisers en wie weet zie je het noorderlicht wel. IJsland is rauw en rum, maar een must voor de natuurliefhebber. Hier kijk je je ogen uit.

Natuur is één ding, ook het hippe Reykjavik is top. Hier eet je ontzettend lekker, hop je de boot op om walvissen te gaan spotten of snuif je wat couleur locale op. IJsland groeide de afgelopen jaren uit tot dé place to be en dat is volkomen terecht. IJsland is verfrissend anders en staat garant voor een avontuurlijke trip, waarbij de natuur je nog elke dag verbaast.

Seljalandsfoss_Waterfall_2.jpg

Rondreis

Magical Iceland

vanaf € 2799
12 dagen - inclusief vlucht, huurwagen en verblijf

Voel de magie van IJslands levendige landschappen met deze selfdrive waarbij je zowel de verborgen hooglanden als de natuurwonderen van de Ring Road verkent. Je ervaart de betovering van de IJslandse natuur en ziet waarom het zoveel lokale legendes over elfen, trollen en andere magische wezens heeft geïnspireerd.

Het levendige daglicht, de kleurrijke natuur en de surrealistische landschappen geven je het gevoel op een fantasie- of sciencefictionavontuur te zijn. Je reist naar buitenaardse vulkaanlandschappen van het onbewoonde binnenland van IJsland, samen met mystieke Ring Road-wonderen zoals Geysir geothermisch gebied, Jokulsarlon Glacier Lagoon en Dettifoss waterval.

Rondreis

Glorious Glaciers &
Northern Lights

vanaf € 1649

Ontdek de steeds veranderende schoonheid van gletsjers met mogelijkheden om op verkenning te gaan op en zelfs in ijskappen.

De winter in IJsland is ideaal om de majesteit van gletsjers te ervaren. Ervaar de steeds veranderende hoeken van de Vatnajokull-gletsjer en geniet van geweldige fotomomenten. Verwen je innerlijke ontdekkingsreiziger en maak optionele tochten die je op - en zelfs in - een gletsjer brengen! Bezoek de Golden Circle, de Glacier Lagoon en de indrukwekkende vulkanische en gletsjerwonderen van Borgarfjordur en Snæfellsjokull National Park. Overnacht op gletsjerlocaties met prachtige achtergronden voor het noorderlicht.

Day_5_Skogafoss.jpg

Reykjavik

Reykjavik is cool en hip. Klein, maar dapper. Vergeleken met andere hoofdsteden is het een dorp, maar aan creativteit, lekker eten en activiteiten geen gebrek!

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.