Laos

Laos

Theeplantages, opvangcentra voor olifanten en ontelbaar veel gouden tempels. Maar ook authentieke, gastvrije bewoners en prachtige landschappen typeren Laos.

Traditionele inwoners en ongerepte landschappen

Laos staat bekend voor zijn traditionele inwoners en ongerepte landschappen. In hoofdstad Vientiane bezoek je het Boeddhapark en verschillende andere heilige plaatsen en tempels, waaronder de Grote Heilige Stupa. De meeste tempels in het land zijn rijkelijk versierd met gouden details. Ronduit prachtig! Wie de natuur intrekt zal zowel opvangcentra voor olifanten als theeplantages tegenkomen.

Eindig je reis in het rustige maar ruige Si Phan Don waar de Mekong-rivier opsplitst in duizenden eilandjes. Een bezoek aan dit land kan je perfect combineren met een reis naar Cambodja.

Vientiane

Laos is een prachtige bestemming waar natuur en cultuur zich evenredig afwisselen. Starten met je doorreis doe je in Vientiane, een rustige stad aan de Mekong-rivier.

Ontdek

Rondreizen Laos

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.