Malediven

Malediven

Snorkelen in de koraalriffen of zwemmen tussen ruezenmanta’s? De Malediven is de bestemming bij uitstek voor strandliefhebbers. De stranden worden niet voor niets bij de mooiste van de wereld genoemd.

De mooiste stranden en koralen ter wereld

De Malediven omvatten duizenden koraaleilanden in de Indische Oceaan. Het resultaat? Een onwezenlijk paradijs dat vooral begeerd is bij reizigers die genieten van op-en-top luxe en ontspanning. Denk aan privé-eilandjes, een warm welkomstcomité bij aankomst in je resort en verplaatsingen met het watervliegtuig. Hier waan jezelf als koning(in) in een ruime ingerichte villa op het water.

In de kristalheldere oceaan kan je zwemmen tussen reuzenmanta’s en schildpadden. Geniet van een unieke setting op de ultieme strandbestemming.

Malé

De hoofdstad van de Malediven wordt vaak over het hoofd gekezen en akkoord paradijselijke stranden heb je hier niet, maar toch loont het doet de moeite.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.