Oostenrijk

Oostenrijk

Oostenrijk is de ideale vakantiebestemming om met hele familie te beleven. Wandelen in de Alpen en genieten van de pure rust in de natuur.

De perfecte winter- en zomerbestemming

Oostenrijk staat bekend als ideale bestemming om wintersport te beoefenen waaronder skiën en snowboarden de meest populaire. Maar wie dacht dat Oostenrijk enkel voor wintersportliefhebbers was, heeft het mis.

Dit land is minstens even adembenemend gedurende de zomer met tal van aangepaste activiteiten voor jong en oud. Wandelen in de Alpen, klimmen, raften en canyoning, mountainbiken of e-biken. Een avontuurlijke en actieve vakantie met de hele familie verzekerd! Ontspannen doe je ’s avonds met een welverdiende kaasfondue in één van de gezellige chalets of dankzij een deugddoend wellness-bezoek.

Wenen

Wenen dat is wandelen van paleis van paleis met een streepje muziek op de achtergrond. Deze romantische stad aan de Donau leent zich perfect voor een leuke citybreak.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.