Roemenië

Roemenië

Roemenië is de rustige, minder bekende kleine broer van Bulgarije maar moet zeker niet onderdoen. Met prachtige gebergtes en massa’s cultureel erfgoed, is het een onontdekte parel binnen Europa.

Het land van kastelen en legende Dracula

Landen in Roemenië doe je in hoofdstad Boekarest waar je kunstgalerijen, parken en musea kan bezoeken tijdens een stadswandeling of dagtour. Maar ga vooral ook zelf op avontuur doorheen dit verrassende land. Maak een roadtrip doorheen Transsylvanië, gekend omwille van de legende van Dracula, of verblijf in Brașov en bezoek twee prachtige kastelen genaamd Peleș en Bran.

Aan cultureel erfgoed geen gebrek in Roemenië. Geniet tevens van het prachtige Retezat-gebergte met als hoogtepunt het Bucura-gletsjermeer waarbij roze rododendronbloemen prachtig aftekenen bij het groene landschap.

Boekarest

Stap de geschiedenis in van het Byzantijnse Rijk en legendes als Dracula. In Boekarest in Roemenië beleef je een verrassende mix tussen cultuur en natuur.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Andereken bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.