Servië

Servië

Een uitstekende bestemming voor al wie houdt van geschiedenis, indrukwekkende forten en vorstelijke monumenten. Een verbluffende reis in de tijd.

Eén van de zeven nieuwe wereldwonderen

Een reis naar Servië betekent historische hoogtepunten en Đavolja Varoš, één van de zeven nieuwe wereldwonderen, bezoeken. Deze door erosie gevormde rotsformaties kregen de bijnaam Duivelsstad omwille van de hoge pieken, maar het is ronduit een indrukwekkend natuurfenomeen. Wie graag ondergedompeld wordt in de geschiedenis, zal vast helemaal weg zijn van hoofdstad Belgrado.

Bezoek het Kalemegdan-fort en de Kathedraal van de Heilige Sava. Meer forten kan je vinden aan de oevers van de Donau, bijvoorbeeld het Fort van Petrovaradin in Novi Sad. Verder ben je in Servië aan het goede adres voor een verbluffende reis terug in de tijd.

Belgrado

Belgrado in Servië biedt een reis terug in de tijd. Van forten, tot kloosters en monumenten waar de geschiedenis tot leven komen.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.