Slovenië

Slovenië

Een vakantie in Slovenië is genieten van verborgen parels, prachtige natuur en authentieke steden. Ga zelf op avontuur in dit verrassend land.

Ontdek de verborgen parels van Slovenië

Slovenië is aan een ware opmars bezig wat betreft toerisme en moet niet onderdoen voor buurlanden Italië en Kroatië. Van verbluffende natuur tot authentieke steden. Bewonder zelf het wereldberoemde Lake Bled, bezoek hoofdstad Ljubljana of ontdek verborgen parels als Moon Bay, het meer van Bohinj en Triglav Nationaal Park.

Maak een roadtrip doorheen de vele pittoreske dorpen of langs de korte, maar prachtige kustlijn. Het zijn maar enkele mogelijkheden om je vakantie in Slovenië optimaal te beleven. Laat je aangenaam verrassen door dit unieke land.

Ljubljana

Geniet van verborgen parels in het prachtige landschap van Slovenië. Hoofdstad Ljubljana mag ook niet ontbreken tijdens deze adembenemende reis!

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.