New York

New York

De stad die nooit slaapt laat je vanaf je eerste bezoek nooit meer los. New York blijft zonder meer de meest fascinerende stad ter wereld.

De vibe van New York City vind je nergens anders ter wereld. Deze bruisende metropool blaast je van je sokken!

Central Park, The Empire State Building, Times Square, The Edge,... moeten we nog doorgaan. New York City bruist, zindert en grijpt je bij de lurven.

The City That Never Sleeps beweegt dag en nacht op een ongeëvenaard ritme. Verken de verschillende wijken, pak de ene bezienswaardigheid na de andere mee, laat je inpakken door de New Yorkers en beleef de Big Apple zo intens mogelijk. New York is legendarisch, ontkennen is onmogelijk.

We are New York!

  • Pionier in innovatieve experiences & citybreaks

  • Al meer dan 30 jaar dé NY-specialist

  • Het ruimste aanbod aan vluchten, hotels en excursies

  • Exclusieve Belgische gidsen ter plaatse

New York Breaks volgens reisperiode - vaste afreisdata

Times_Square.jpg

New York breaks om zelf samen te stellen

Wil je in alle vrijheid zelf kiezen wanneer je vertrekt, hoe lang je blijft, welke vluchten je neemt en waar je logeert? Dan zijn onze flexibele breaks helemaal jouw ding!

We hebben per buurt in New York alvast heel wat pakketten klaar gezet, maar jij bepaalt finaal hoe jouw break er uit ziet. Want New York is voor iedereen verschillend. Vlieg jij liever op zondag terug of logeer je bij voorkeur in Tribeca? Jij beslist!

Bij het online samenstellen van jouw trip bieden we je bovendien de mogelijkheid om meteen ook extra’s bij te boeken, zoals een onvergetelijke wandeling met onze Belgische stadsgids, een bezoek aan de meest iconische skyscrapers van de stad of een romantische cruise met zicht op de verlichte stad. Boeken maar!

Werelds logeren in de Big Apple

In The City That Never Sleeps, heb jij ongetwijfeld toch soms nood aan een verkwikkende nachtrust.

Hotel

Civilian

De dynamische buurt Hell’s Kitchen verwelkomt CIVILIAN, dicht bij Times Square maar net ver genoeg van de glinsterende lichten. De theater vibe komt je tegemoet met speciale verlichting, dramatische gordijnen en ruwe industriële materialen die de sfeer op het podium of backstage nabootsen. Ook in de kamers verwijzen kleuren, kunstwerken en leuke details naar het theater. Zoals je kan vermoeden is een Cozy Queen of Twin kamer klein maar gezellig, de Spacious King of Doubles zijn ruimer. Bij CIVILIAN ligt het verschil vooral in de ervaring. Je betaalt enkel voor wat je belangrijk vindt. De basis is een bed voor de nacht, zonder franjes. Er komt je hele verblijf niemand langs om je kamer te fatsoeneren, maar heb je propere handdoeken of extra shampoo nodig bestel je dat even via de app. Vind je toch graag elke avond een opgemaakt bed en glimmende badkamer, voeg housekeeping toe. Bouw je verblijf verder op met dagelijks ontbijt, vroeg inchecken of laat uitchecken. WiFi is inbegrepen, voor Ultrafast WiFi leg je wat bij. Je kan zelfs aan een prikje een dagpas nemen voor TMPL om de hoek, een wellness center met een 25 m zoutwaterzwembad, sauna en work out studio. CIVILIAN is een smeltkroes van kunst, muziek en theater, hier meng je vlotjes tussen de grote namen van de creatieve en theaterscènes van Manhattan. In 2022 openen een restaurant, een secret garden, toegankelijk via een verborgen ingang, een luxueuze lounge waar je kan ontbijten, werken of relaxen, en een rooftop lounge met een prachtig uitzicht.

Ontdek

Op stap met een Belg

Samen met Patrick van Rosendaal en zijn BENY-gidsen organiseert Connections dagelijks stadswandelingen door New York. Verwen jezelf met een onvergetelijke wandeling door één of meerdere van de sprankelende wijken in The Big Apple. Wees er snel bij, het aantal deelnemers is beperkt en de plaatsjes gegeerd.

Spice up your break

New York leeft, zindert en dendert voort als een sneltrein waar je ten koste van alles op wil springen.

Subway_entrance.jpg

Moeten we je New York nog voorstellen? Deze bruisende metropool heeft alles wat een citybreak bijzonder maakt en meer. The Big Apple zindert dag en nacht en geen stad ter wereld verandert zo snel. Deze metropool is continu in beweging en elke dag valt er wel wat nieuws te ontdekken in tal van bijzondere wijken met hun eigen charme en karakter.

4 seizoenen, ontelbare indrukken

Zomer, herfst, winter of lente? New York beklijft altijd. Van picknicken in Central Park, een fietstocht langs de Hudson of schaatsen aan Rockefeller Center: je zegt het maar. Maar wie New York zegt denkt uiteraard ook onmiddellijk aan de billboards op Times Square, de Empire State Building, The Highline en shop till you drop. Duik wijken als Manhattan, Brooklyn, SoHo of Harlem in en ervaar telkens een andere vibe. New York heeft tientallen gezichten en geen enkele stelt je teleur.

Tal van bijzondere experiences

Lekker chill of boordevol adrenaline? Tijdens jouw citybreak New York heb je de touwtjes zelf in handen. Trek op pad met de gidsen van BENY en ontpop je tot een echte New Yorker, bezoek talrijke musea die je van je sokken blazen of beklim The Edge of het SUMMIT One Vanderbilt Observation Deck voor een mindblowing experience. Bij Connections ademenen we New York, houden we de vinger aan de pols en schotelen we je net die die experiences voor die bij je passen en waar je naar op zoek bent. Onze Travel Experts zijn echte NY-lovers en wijzen je met plezier de weg naar de leukste belevenissen.

Zet je tanden in The Big Apple

New York in woorden vatten? Onmogelijk, NYC moet je beleven. Bij Connections ontdek je het ruimste aanbod aan voordelige vluchten en de meest bijzondere en exclusieve experiences. Niet voor voor niets zijn we al meer dan 32 jaar kind aan huis in The City That Never Sleeps. En geloof ons, elk uur slaap in deze fantastische wereldstad is een verloren uur. Blijf toch lekker een uurtje langer cocktails sippen op dat magnifieke rooftop terrace with a view!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.