Zuid-Korea

Zuid-Korea

Zuid-Korea associeer je automatisch met de moderne metropool Seoul, maar denk bij Zuid-Korea ook aan keizerlijke tempels, een fascinerende keuken, eeuwenoude tradities en een bijzondere cultuur.

Technologie en tradities in een culturele mix

Zuid-Korea staat wereldwijd bekend om zijn florerende economie en moderne, high tech-industrie in de hoofdstad Seoul. Maar dit land is zoveel meer dan industrie en technologie. Doorkruis het land en je zal de mooiste tempels en monumenten tegenkomen. De gedisciplineerde bevolking leert je maar al te graag bij over hun tradities en bijzondere, rijke cultuur.

Dompel je onder in de wondere wereld van K-Pop, bezoek UNESCO Werelderfgoed in Gyeongju of de vele boeddhistische kloosters. Zuid-Korea is een interessante mix van Chinese en Japanse invloeden maar toch met een geheel eigen karakter.

Seoul

Het bruisende Seoul laat al je zintuigen prikkelen. De metropool die ’s avonds mooi oplicht in allerlei kleuren, is een waar spektakel.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.