Indonesië

Een verrukkelijke keuken, eilanden bij de vleet, een overweldigende natuur en locals die daar niet onder voor moeten doen. Indonesië is een fantastische reisbestemming.

Indonesië, duizenden eilanden enkel voor jou geschapen!

Java, Sumatra, Bali en Lombok, het zijn maar enkele van de meer dan duizenden eilanden die in Indonesië op je wachten. Struin tussen de rijstvelden, kom tot rust in de boeddhistische tempels en geef je over aan de traditionele cultuur.

Geniet van de tropische regenwouden, bezoek de hoofdstad Jakarta, het tempelcomplex van Borobudur en/of het nationale park van Ujung Kulon. Hadden we trouwens de adembenemende Bromo vulkaan al genoemd?

“Indonesië heeft zoveel te bieden, je kampt sowieso met een gebrek aan tijd. Maar laat het los en geniet. Hop van eiland naar eiland en schakel even terug.”

Jakarta

De hoofdstad van Indonesië ligt op het eiland Java. Het hart van Indonesië ademt nostalgie uit, maar wees er snel bij want in 2024 verhuist de hoofdstad!

Ontdek
Rondreizen

Indonesië

Dansende eilanden, eeuwenoude tradities en paradijselijke stranden. In Zuidoost-Azië, langs de evenaar ligt een uitgestrekt land met meer dan 17.000 eilanden op je te wachten. Al je verwachtingen worden er overtroffen: prachtige natuur met majestueuze vulkanen en felgroene rijstvelden, eeuwenoude cultuur met statige tempels, kleurrijke rituelen en dansen op het ritme van de gamelanmuziek. Voeg daar nog paradijselijke stranden aan toe en je keuze is gemaakt.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy