Pakistan

Pakistan

Pakistan, de kleine broer van Indië, maar met zijn eigen troeven en karakter. Van hoge bergtoppen tot fotogenieke monumenten.

Een uitdagende reis staat je te wachten!

Pakistan is een belangrijke speler in de kledingindustrie maar verschijnt helaas vaak negatief in de media. Heel erg jammer want dankzij vele toeristische troeven, zou het de ideale reisbestemming kunnen zijn. Toch zijn het vooral avontuurlijke reizigers die hun weg naar deze bestemming vinden. Jaarlijks trekt het land duizenden bergbeklimmers aan die zich wagen aan een tocht doorheen het Himalaya-gebergte.

Met de beroemde maar moeilijk te beklimmen K2-bergtop in Karakoram is dit land een walhalla voor sportieve durvers. Verder kan je hier ontelbaar veel forten en moskeeën terugvinden in bijvoorbeeld Islamabad, Lahore, Karachi en Bahawalpur.

Populaire bestemmingen in Pakistan

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.