Rusland

Rusland

Aan veelzijdigheid en bezienswaardigheden geen gebrek in het grootste land ter wereld. Koop een kaartje voor de Russische Opera, aanschouw de monumentale architectuur van het Kremlin en verdiep je in de boeiende geschiedenis van de vroegere Sovjet-Unie.

Het grootste land ter wereld

Sprookjesachtige steden en impressionante architectuur, dat is wat je kan verwachten bij een reis naar Rusland. Ga op verkenning door Moskou, ontdek de kunstbestemming Sint-Petersburg of zoek de rust op aan het Siberische Baikalmeer.

Het kleurrijke Kremlin van Moskou en Peterhof, beter bekend als het Versailles van Rusland, zijn maar twee van de duizenden bezienswaardigheden die het land rijk is. Ontdek de eigenzinnigheid en leer bij over de rijke geschiedenis met een afwisselde reis langs schitterende taferelen. Zonder twijfel één van de meest fascinerende landen ter wereld.

Populaire bestemmingen in Rusland

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.