Zimbabwe

Zimbabwe

De Victoria falls, de Big Five en UNESCO Werelderfgoed komen samen in een reis door Zimbabwe. Het is een understatement te zeggen dat een reis naar dit land een zinderende ervaring wordt.

De grootste watervallen ter wereld

Eén van de beste plaatsen om op safari te gaan in Afrika is ongetwijfeld het mooie Zimbabwe. Naast safaritochten in parken als Hwange National Park en Motobo Hills kom je naar Zimbabwe voor de grootste watervallen ter wereld, de Victoria Falls. Slapen in lodges, de Big Five opsporen en avontuurlijke gamedrives of wandelsafari’s doen, dat is wat je mag verwachten bij een vakantie in Zimbabwe.

Een onvergetelijke reis door wildgebieden en natuurfenomenen. Majestueuze plaatsen als deze zullen je voor altijd bijblijven.

Harare

Het boeiende Zimbabwe moet op je bucketlist als je houdt van ongerepte natuur en unieke belevingen zoals safari’s. En na al je avonturen, kan je op adem komen in Harare.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.