Namibia Explorer

vanaf 1136

Rondreis - 11 dagen

Namibië is beroemd om zijn indrukwekkende fauna, de uitgestrekte zandvlaktes en haar Skeleton coast, ontstaan door het woeste karakter van de Atlantische oceaan.

Namibia is trots op haar steeds bewegende hoge rode zandduinen, heeft het hoogste aantal cheetah's, een legendarische troep Etosha olifanten en de op één na grootste canyon in de wereld... en zo kunnen wij nog even doorgaan. Het land is verrassend, adembenemend en verscheiden en biedt naast diverse landschappen een waaier aan activiteiten die je nauwelijks ergens anders vindt. Het enige wat ontbreekt ..dat ben jij.

In dit minder bekende land van zuidelijk Afrika is de diversiteit aan woestijnlandschappen, de ene nog indrukwekkender dan de volgende, adembenemend. Aan het stuur van je auto, zwerf je kilometers ver over uitgestrekte vlaktes zonder een levende ziel te ontmoeten. Dit wordt een zonnige reis rijk aan emoties waar je allicht zelfs delen van jezelf tegenkomt die voordien in de schaduw bleven.

Troeven:
  • Ongelooflijk gevoel van vrijheid

  • Volledige dagexcursie in Walvisbaai

  • Verblijf in 2 regio's van Etosha NP

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Windhoek - Otjiwarongo

Bij aankomst op de luchthaven word je verwelkomd door onze vertegenwoordiger. Je neemt je huurwagen in ontvangst en trekt meteen richting Otjiwarongo, waar je overnacht.

Dag 2

Otjiwarongo - Etosha National Park Oost

Dag 3

Etosha National Park West

Dag 4 & 5

Etosha National Park - Twyfelfontein

Dag 6 & 7

Swakopmund

Dag 8 & 9

Sesriem

Dag 10 & 11

Windhoek

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy