Koh Rong Samloem

vanaf 464

Uitbreiding - 4 dagen

Na je talrijke ontdekkingen in het land van de Khmer ben je vast wel toe aan een zalige strandverlenging. Op 4 uur rijden van de hoofdstad Phnom Penh kan je met een speedboot naar het pure en ongerepte Koh Rong Samloem varen. Dit eiland is een exotische parel waarop nietsdoen en genieten centraal staan.

Troeven:
  • Off the beaten track

  • Strandaccommodatie met zeezicht

  • Eco-vriendelijke en WiFi in restaurant

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Phnom Penh - Koh Rong Samloem

Je wordt opgehaald in Phnom Penh aan je hotel of de luchthaven door je chauffeur. Per wagen rijd je naar de grote badplaats Sihanoukville waar je overstapt op een speedboot. Een tocht van 45 minuten brengt je naar het prachtige eiland Koh Rong Samloem. Je verblijft in La Passion by Achariyak, Saracen Bay. De kamer zijn prettig en met zeezicht; de ongereptheid en authenticiteit van het eiland onbeschrijfelijk.

Dag 2 & 3

Koh Rong Samloem

Dag 4

Koh Rong Samloem

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy