Tempels van Angkor

vanaf 449

Uitbreiding - 4 dagen

Combineer je Thailandreis met enkele dagen in buurland Cambodja. Je maakt er niet alleen kennis met een hartelijke bevolking; je ontdekt er ook de overweldigende Khmersite van Angkor, de archeologische parel die terecht beschouwd wordt als één van de belangrijkste sites van Zuidoost-Azië.

Angkor ligt midden in een weelderige tropische natuur en is beslist enkele dagen bezoek waard. Daarom bouwden wij er speciaal een vierdaags programma rond met inbegrepen bezoeken. Een onvergetelijke ervaring.

Troeven:
  • Een van de topsites van Zuidoost-Azië

  • Buurland van Thailand

  • 4 dagen inclusief accommodatie, bezoeken, toegang, gids

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Siem Reap

De eerste dag verwelkomt je gids je in de luchthaven van Siem Reap en heb je een transfer naar je hotel. De volgende dag begint heel vroeg met de ontdekking van de prachtige site van Angkor bij zonsopgang. Hapjes en koffie wachten je op aan de ingang van de site. Na het ontbijt in het hotel zet je koers naar de voormalige hoofdstad Angkor Thom. De oude koninklijke stad is omgeven door 8 meter hoge wallen en vormt een perfect vierkant. Je betreedt het via de zuidelijke toegangspoort en ontdekt het centrale gedeelte, de indrukwekkende Bayontempel. Hier word je overdonderd door de 200 expressieloze gelaatsbeelden, ongetwijfeld één van Angkor’s hoogtepunten. In de namiddag verken je de indrukwekkende Angkor Wat. Dit is de belangrijkste en meest indrukwekkende tempel van Angkor. De dag eindigt aan de top van de Bakheng-heuvel waar je de zonsondergang bewondert.

Dag 3

Siem Reap

Dag 4

Siem Reap - Bangkok

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy