Taste of Sri Lanka & Olhuveli Resort

Taste of Sri Lanka &
Olhuveli Beach Resort

vanaf 2058

Rondreis - 11 dagen

De Culturele Driehoek en de Malediven: wat een combinatie! De cultuur van Sigiriya, Pollonoruwa, Kandy en mogelijk de fauna van het Minneriya Park verkennen op je eigen tempo en met je privéchauffeur/gids. Dat proeft heerlijk persoonlijk. Sommige bezoeken zijn reeds gepland, andere zijn optioneel. Zeker is een fascinerende cultuur, prachtige natuur, een kruidig culinair palet en net genoeg afwisseling.

Hoe het paradijs er ook weer uitzag? Olhuveli herinnert je er graag aan. Op minder dan een uur per speedboot bereik je dit afgelegen, magisch plekje met palmbomen, zandstranden en helderblauw water. De 164 villa’s zijn opgetrokken als een geslaagde mix van klassieke natuurmaterialen, hedendaagse elementen en ‘open-air living’. De perfecte combinatie voor een uniek verblijf dus.

Troeven:
  • Privérondreis met Engelsprekende chauffeur/gids

  • Prachtige 4* tot 5* hotels (naargelang Standard of Superior verblijf)

  • Perfecte mix natuur - cultuur

  • Kan aanvangen met een paar dagen in Colombo of Negombo

  • Verlenging mogelijk in het zuiden of island hoppen in de Malediven

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Colombo - Cultural Triangle

Je Engelssprekende privé-chauffeur/gids verwelkomt je op de luchthaven of haalt je op aan je hotel in Colombo (als je een starter vooraf boekte) en brengt je naar de Culturele Driehoek. Deze schatkamer is je uitvalsbasis voor de volgende dagen. Je komt er aan rond de middag. De rest van de dag plan je vrij in.

Morgen, op dag 2, trek je op ontdekking uit in naar Sigiriya en Dambulla. In Sigiriya beklim je de leeuwenrots. Op je weg naar de top kom je langs indrukwekkende leeuwenklauwen en de befaamde fresco’s van de wolkenmaagden. in de namiddag staat Dambulla op je programma. Je bezoekt er de prachtige 4 zalen van de Gouden Tempel, het best bewaard gebleven tempelcomplex van Sri lanka met talloze boeddhabeelden. ’s Avonds geniet je na in je hotel.

Dag 3

Pollonaruwa

Dag 4 & 5

Cultural Triangle - Kandy

Dag 6 & 10

Colombo - South Malé

Dag 11

South Malé

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy