Taste of Sri Lanka & The South

vanaf 1138

Taste of Sri Lanka & The South

Rondreis - 10 dagen

Tijdens deze reis combineer je de rondreis 'Taste of Sri Lanka' met de 5-daagse uitbreiding 'Discover the South'. Sommige bezoeken werden ingepland, andere zijn optioneel. Hun gemene deler: een fascinerende cultuur, prachtige natuur, een pittig culinair palet en net voldoende variatie.

In de Culturele Driehoek verken je Dambulla, Sigiriya, Pollonoruwa, Kandy en hun buitengewone erfgoedsites, zelfs het Minneriya National Park. Dankzij je persoonlijke chauffeur / gids kan dit alles in je eigen tempo. Een heerlijk persoonlijke ervaring.

In het zuiden van Sri Lanka worden spectaculaire natuurscènes gekenmerkt door heuvelachtige landschappen, de overblijfselen van een Britse kolonie en een overvloed aan flora en fauna. Een heerlijk evenwichtige aanvulling op de culturele hoogtepunten van Taste of Sri Lanka. Je kunt genieten van een treinrit door de glooiende heuvels en een bezoek brengen aan een lokale theeplantage in Nuwara Eliya. In Yala National Park onderneem je een jeepsafari op zoek naar olifanten, luipaarden en nog veel meer.

Troeven:
  • Privérondreis met Engelssprekende chauffeur/gids

  • Prachtige 4* tot 5* hotels (naargelang Standard of Superior verblijf)

  • Perfecte mix natuur - cultuur

  • Kan aanvangen met een paar dagen in Colombo of Negombo

  • Verlenging mogelijk in het zuiden of in de Malediven

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Colombo - Cultural Triangle

Je Engelssprekende privé-chauffeur/gids verwelkomt je op de luchthaven of haalt je op aan je hotel in Colombo (als je een starter vooraf boekte) en brengt je naar de Culturele Driehoek. Deze schatkamer is je uitvalsbasis voor de volgende dagen. Je komt er aan rond de middag. De rest van de dag plan je vrij in.

Dag 2

Sigiriya & Dambulla

Dag 3

Cultural Triangle - Pollonaruwa

Dag 4 & 5

Pollonaruwa - Kandy

Dag 6 & 7

Kandy - Nuwara Eliya

Dag 8 & 9

Nuwara Eliya - Yala

Dag 10

Kandy - Colombo

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy