Have a City Break !

Onze intense citytrips

Soms heb je van die momenten dat je er even tussenuit moet. Naar een boeiende stad bijvoorbeeld! Wat cultuur opsnuiven, een heerlijk terrasje in de zon op een piazza, op zoek naar de plaatselijke gastronomie of te voet door de mooiste wijken slenteren. Wij selecteerden voor jou een aantal topsteden en stelden intense city breaks samen zodat je zelf op ontdekking kan vertrekken. Vluchten, hotelverblijf en leuke activiteiten, netjes verpakt tot 1 geheel en eenvoudig te boeken. Van New York tot Barcelona, van Bangkok tot Porto!

Europa

Een weekendje weg op 2 uur vliegen? Laat je verleiden door de charme van onze Europese steden!

Noord-Amerika

Waarom niet de grote plas over voor een intense break New York of een andere bruisende metropool?

Azië

Doe eens gek en duik enkele dagen onder in een Aziatische wereldstad, wedden dat je herboren terug keert?

Midden-Oosten

Een break in de Emiraten of Israël laat je niet onberoerd, combineer moderne luxe en historisch erfgoed!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.