Miranda Deschutere

Travel Designer

Miranda, dat is 28 jaar ervaring in de sector, waaronder al 12 jaar voor Connections. Deze ervaren rot kent de wereld op haar duimpje en neemt je graag op sleeptouw.

Meer over Miranda ...

Miranda, dat zijn verhalen uit eigen ervaring. De passie druipt er af en dat werkt aanstekelijk.

Klanten aan een unieke vakantie helpen, daar gaat het bij mij om. Ik vertel graag over mijn eigen reizen en dan vooral naar Afrika in het bijzonder. Hier heb ik mijn hart verloren en in principe staat er dan ook een jaarlijkse trip op het programma. De leukste plekjes? Ik verklap ze je graag!

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Lunchen tussen de wijngaarden bij Bramon Wine estate Plettenberg“
Miranda Deschutere – Travel Designer @ CONNECTIONS antwerpen

Bestemmingen aangeraden door Miranda

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.