Madagascar

Madagascar

Een luxe vakantie of net een rondreis doorheen dit waanzinnige land? Keuze te over aan belevenissen in Madagascar.

Eén van de grootste eilanden ter wereld

De rijke variëteit aan fauna en flora is dé grootste troef van een vakantie in Madagascar. Diverse landschappen en klimaten wisselen zich af in één van de grootste eilanden ter wereld. Het is tevens het enige land waar maki’s, oftewel lemuren, voorkomen dus ga op zoek tijdens een safari naar deze boeiende diertjes.

Daarnaast zijn hoofdstad Antananarivo, Ranomafana en Isalo Nationaal Park en de baobabbomen in Morondava hoogtepunten die je niet mag missen. Zelfs om walvissen te spotten, moet je ook in Madagaskar zijn.

Antananarivo

Groene jungles, zonnige stranden en bedreigde diersoorten spotten. De fauna en flora in Madagaskar is fenomenaal. De hoofdstad Antananarivo is de ideale uitvalsbasis om het hele land te ontdekken.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.