Marokko

Marokko

Op amper een paar uurtjes vliegen kom je terecht in een andere wereld. Een plek waar je je wentelt in wat oosterse magie, waar landschappen beklijven en de koningssteden je verbluffen.

Marokko, koninklijk reizen in het kwadraat. Een sprookje van duizend-en-een-nachten

De prachtige hoofdstad Rabat, de witte stad Casablanca of het altijd bruisende Marrakech? Het zijn maar 3 redenen om naar Marokko te trekken. Je vindt er het woeste Atlasgebergte en kunt er zonnekloppen op het strand van Tétouan. Marokko heeft veel van alles.

Door Marokko reizen staat garant voor mooie steden, prachtige oude stadskernen zoals die van Fès en Casablanca waar je teruggaat in de tijd en culturele pareltjes bij de vleet.

Magisch Marokko & Desert Experience

vanaf € 1689

Alsof je door een filmdecor rijdt
Samen met Maison Slash stelden we deze parentfriendly reis door Marokko samen. Want reizen met je kinderen geeft een extra dimensie aan het ontdekken van nieuwe culturen en landschappen!

De reis begint en eindigt in het overweldigende Marrakesh, waar je zintuigen meteen op scherp worden gesteld. Van daaruit vertrek je met je huurwagen naar de woestijn, waar je 2 nachten zal verblijven waarvan 1 in een luxueus tentenkamp! Onderweg ontdek je de pracht van Marokko, verblijf je in authentieke riads, kasbahs en gites, zie je elke dag andere indrukwekkende landschappen en beleef je samen met je kinderen onvergetelijke avonturen!

Populaire bestemmingen in Marokko

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.