Mozambique

Mozambique

Mozambique is het paradijs op aarde. Een avontuurlijke safari combineren met een ontspannen strandvakantie? Hier is het mogelijk!

Olifantensafari of strandvakantie?

Parelwitte stranden en wuivende palmbomen maken van Mozambique de ideale strandvakantiebestemming. Het paradijselijke beeld van azuurblauw water en zandbanken doet wat denken aan de Seychellen. Mag het toch wat actiever?

Tussen koralen zwemmen doe je in de Bazaruto of Quirimbas Archipel. Op trektocht door de savannes kan je in Gorongosa Nationaal Park. En wie op olifantensafari wil, moet naar Lugenda Wilderness Camp. Wat betreft wildlife is Mozambique zeker één van de mooiste Afrikaanse landen om te bezoeken.

Maputo

Avontuurlijke reizigers die houden van Afrika zullen in het authentieke Mozambique hun hart kunnen ophalen. Van paradijselijke stranden tot wildparken.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.