Oeganda

Oeganda

In dit land geraak je nooit uitgekeken op het natuurschoon. Oog in oog met gorilla’s, besneeuwde bergtoppen en tropisch regenwoud: Oeganda heeft het allemaal. Een land voor avonturiers.

Oeganda, pure natuurkracht van een immense schoonheid!

Het Victoriameer, tal van nationale parken of een tripje naar de berggorilla’s: reizen door Oeganda heeft heel wat voor je in petto. Hier ontdek je heel wat diersoorten, ga je van moeras naar regenwoud en beleef je een onvergetelijke ervaring.

Oog in oog staan met een zilverrug blijft een unieke belevenis en is meteen ook de reden waarom heel wat reizigers naar Oeganda afzakken. Maar dit prachtige Afrikaanse land heeft veel meer te bieden.

Rondreizen Oeganda

Kampala

Het sfeervolle en kleurrijke Oeganda is de ideale bestemming voor avontuurlijke reizigers. De authenticiteit van dit Afrikaanse land is ongezien.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.