+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar New York

It’s up to you, New York, New York. Deze zin van Sinatra klopt perfect, want in deze zinderende metropool valt heel wat te beleven. Manhattan, Brooklyn, Soho, er zijn er teveel wijken om op te noemen, maar stuk voor stuk hebben ze hun charmes.

Een stadswandeling met Patrick van Rosendaal, een helikoptervlucht boven de sta of simpelweg de verschillende culturen ontdekken, New York verbaast je elke keer opnieuw. Boek vandaag nog je goedkope vlucht met Connections en maak je droom waar. If you can make it there, you can make it everywhere!

Waarom Connections?


  7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in New York

Goedkope vliegtickets naar New York

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN NEW YORK?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

CITY BREAKS SPECIALS

EXCURSIES

Favoriete Bezienswaardigheden

Central Park

Central Park is dé groene long van New York. Joggers, mensen die picknicken, sprekers en nog heel wat meer vreemde snuiters bevolken dit enorme park. Alle New Yorkers vinden er een plekje en komen er om te ontspannen. Pik er een concertje mee, bezoek het Central Park Wildlife Center of roei de vijver op. Trouwens, ook in de winter kan je in het park heerlijk verpozen. Vergeet dan zeker je slede niet.


Empire State Building

De mooiste en meest statige wolkenkrabber van New York? Die staat pal in het centrum van Manhattan. Wil je een fantastisch uitzicht over de Big Apple? Begin dan maar al dit machtig gebouw te beklimmen. Zowel op de 86ste als op de 102de verdieping heb je een fantastisch zicht op de massa onder je. Je tickets op voorhand boeken kan helpen, want er vormen zich vaak lange wachtrijen.


Brooklyn Bridge

Deze iconische brug verbindt Brooklyn en Manhattan met elkaar. Vanop de brug heb je een fantastisch zicht op de skyline van het schiereiland Manhattan en de brug inspireerde dan ook al heel wat kunstenaars. Een bezoek aan New York is niet compleet zonder deze brug te voet of met de fiets over te steken.


Broadway en Times Square

De indrukken die je hier opdoet zijn enorm. Bezoek één van de vele musicals op Broadway, één van de grootste straten van Manhattan, en ga op in de krioelende en zeer diverse mensenmassa. Times Square vormt dan weer het culturele hart van de stad. Staar je er blind op de enorme billboards of gebruik het als vertrekpunt voor een ritje met één van de vele yellow cabs. Op oudejaarsavond wordt hier de Times Square Ball neergelaten, een unieke belevenis. Blokkeer nu alvast de eindejaarsperiode in je agenda.


The High Line

Ooit verbond deze oude spoorwegen slachthuizen met elkaar, maar vandaag is het één van de grote, groene publiekstrekkers van de stad. Of je nu wandelt, zit of picknickt, je hebt een fantastisch zicht op Manhattan, midden in het groen en dat op 30 feet boven de stad. Je vindt er foodstandjes, ontdekt er kunst en geniet van een unieke blik op de stad. Een ideaal plekje voor romantische zielen die ’s avonds een blik op het verlichte New York willen werpen.

3 Insider Tips

Op stap met een Belg

Patrick van Rosendaal is misschien wel de bekendste Belgische gids in New York. Met BENY organiseert hij dagelijks stadswandelingen voor de Connections reizigers. Een uniek inkijk in New York en dat in je eigen taal!


Pik een baseball wedstrijd mee

Helemaal opgaan in sport? Bezoek dan zeker eens een baseballwedstrijd. Neem een hot dog, in je andere hand een biertje en geniet van de sfeer. Terwijl de hits door de speakers schallen en spelers de bal proberen te raken, geraak je helemaal opgezweept. Voor je het weet ben je helemaal mee met de regels van dit spel.


Een fietstocht langs de Hudson

Het verkeersvrije fietspad langs de Hudson rivier leent zich uitstekend voor een fietstocht. Je fietst langs heel wat belangrijke bezienswaardigheden en kan als je wil ook Brooklyn Bridge oversteken.


Bijzondere weetjes

 • In 1789 werd New York uitgeroepen tot de eerste hoofdstad van de Verenigde Staten, dit duurde echter maar één jaar

 • Ongeveer 1 op 38 inwoners van de Verenigde Staten woont in New York City

 • Onder het Waldorf Historia hotel ligt een geheim treinstation

 • Times Square werd genoemd naar een krant, de New York Times. Tot 1904 noemde de plaats Longacre Square

 • De stad telt meer dan 13.000 yellow cabs. Verbazingwekkend als je weet dat een licentie ongeveer 1 miljoen dollar kost


 • New York Praktisch

  Tijdsverschil: 6 uur vroeger dan in België

  Het weer in New York is warm en vochtig in de zomer, waarbij de temperaturen in juli kunnen oplopen tot 32°C. In de winter kunnen de temperaturen sterk onder het minpunt duiken.

  Munteenheid: US Dollar (1USD = 100 Dollar cent); het equivalent in Euro vind je in elke USA & New York brochure op p.2.

  Officiële taal: Engels

  Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit dienen in het bezit te zijn van een internationaal paspoort, en dient men een visum (ESTA) aan te vragen voor het vertrek.


  Voordelige vluchten naar New York

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar New York, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. New York door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!