Spanje

Spanje, dat zijn de befaamde costa’s maar ook heel veel onontgonnen plekjes, bruisende steden en tal van eilanden waar het heerlijke luieren en rondtrekken is. Spanje is logischerwijs dan ook al jaren dé favoriete vakantiebestemming van de Belgen.Spanje charmeert elke type reiziger, het is veel meer dan een zonbestemming

In Spanje is het heerlijk zonnekloppen op de stranden, maar Spanje heeft veel meer in petto. Geweldige steden als Barcelona, Madrid, Bilbao en Valencia vechten om je aandacht, maar net zo goed trek je naar het groene Asturië of ontdek je één van de Spaanse eilanden: Ibiza, Gran Canaria of Lanzarote bijvoorbeeld.

Het land leent zich uitstekend tot een fikse rondreis, terwijl je onderweg tal van ontdekking doet. Uiteraard houdt niemand je tegen om het bij een geweldige zonvakantie te houden, een eilandtour of een citytrip, maar weet één ding: Spanje heeft nog heel wat andere troeven. Aan jou om ze te ontdekken!

Populaire bestemmingen in Spanje

Canarische Eilanden & Balearen

Boek nu je last minute zonvakantie in Spanje

Genieten van een last minute vakantie naar de zon? Boek je last minute zonvakantie naar Spanje en geniet van een zonovergoten vakantie tegen het scherpste last minute tarief. Last minute vakanties waren nooit zo makkelijk te vinden en te boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy