Azië

Azië
Een fascinerende smeltkroes van indrukken

Azië slaat je met verstomming. Felgroene rijstterrassen, paradijselijke stranden en hectische steden waar elke vierkante centimeter benut wordt. Een andere wereld, met een andere cultuur en een keuken die je smaakpapillen in overdrive doen gaan.

Hier komt elke reiziger aan zijn/haar trekken

China, één van de oudste culturen ter wereld, het paradijselijke Bali, Thailand met alle charmes of Japan, dat innoveert en een echt gidsland is op heel wat vlakken. Azië heeft het allemaal. Azië fascineert, inspireert en charmeert en dat keer op keer. Van drukke steden als Bangkok, Tokyo en Shanghai tot afgelegen plekjes waar je een bent met de natuur. Ook heel wat tempels zijn ronduit verbluffend en zetten je zonder twijfel aan het denken.

De altijd aanwezige gastvrije bevolking zorgt ervoor dat je nog net wat sneller je hart verliest aan dit fantastische content, waar meer wel dan niet een relaxte sfeer heerst. Op het grootste continent ter wereld vindt elk type reiziger zijn ding. Van de adrenalinejunk die tegen een rotvaart van een zipline komt boven de jungle tot de zonneklopper die op de paradijselijke stranden in de Filippijnen, Thailand of Indonesië zich neervlijt.

Azië in het algemeen bespreken is eigenlijk onmogelijk, want elk land heeft zijn eigen bijzonderheden en eigenschappen. Van panda’s spotten in China tot een vulkaan beklimmen in Indonesië of India tot in de verste uithoeken verkennen. Azië vraagt om meerdere reizen en dan nog heb je slechts een fractie gezien en ervaren.

Bij Connections vertellen we je graag meer over dit geweldige continent en kun je terecht voor rondreizen en de voordeligste vliegtuigtickets.

“Azië? Ik ben er nu zo’n 10 keer geweest en zou nergens anders meer naartoe willen. Elke keer opnieuw ontdek ik wat nieuws.“

Populaire landen in Azië

Populaire bestemmingen

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.