Duitsland

Duitsland

Fascinerende steden als Berlijn, München en Keulen geven een afwisselend karakter aan het groene landschap van Duitsland. Veelzijdig is dit land zonder twijfel!

Wandeling in het Zwarte Woud of stedentrip in Berlijn?

Met het prachtige Zwarte Woud en gebieden als de Moezelvallei is Duitsland een geliefd vakantieland bij vele Europeanen. Aan prachtige natuurgebieden en vergezichten geen gebrek in dit land. Maar Duitsland is er niet alleen voor natuurliefhebbers, wandelaars of avonturiers.

Wist je dat Duitsland enorm innovatief is? Het land behoort tot de wereldtop! Fascinerende steden als Berlijn, München en Keulen bevestigen deze stelling. Kunst, cultuur en innovatie komen hier mooi samen. Berlijn is daarom bij veel jonge reizigers een geliefde citytrip.

Populaire bestemmingen in Duitsland

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.