Spanje

Spanje

Spanje, dat zijn de befaamde costa’s maar ook heel veel onontgonnen plekjes, bruisende steden en tal van eilanden waar het heerlijke luieren en rondtrekken is. Spanje is logischerwijs dan ook al jaren dé favoriete vakantiebestemming van de Belgen.

Spanje charmeert elke type reiziger, het is veel meer dan een zonbestemming

In Spanje is het heerlijk zonnekloppen op de stranden, maar Spanje heeft veel meer in petto. Geweldige steden als Barcelona, Madrid, Bilbao en Valencia vechten om je aandacht, maar net zo goed trek je naar het groene Asturië of ontdek je één van de Spaanse eilanden: Ibiza, Gran Canaria of Lanzarote bijvoorbeeld.

Het land leent zich uitstekend tot een fikse rondreis, terwijl je onderweg tal van ontdekking doet. Uiteraard houdt niemand je tegen om het bij een geweldige zonvakantie te houden, een eilandtour of een citytrip, maar weet één ding: Spanje heeft nog heel wat andere troeven. Aan jou om ze te ontdekken!

Populaire bestemmingen in Spanje

Canarische Eilanden & Balearen

Boek nu je last minute zonvakantie in Spanje

Genieten van een last minute vakantie naar de zon? Boek je last minute zonvakantie naar Spanje en geniet van een zonovergoten vakantie tegen het scherpste last minute tarief. Last minute vakanties waren nooit zo makkelijk te vinden en te boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.