Azië
Een fascinerende smeltkroes van indrukken

Azië slaat je met verstomming. Felgroene rijstterrassen, paradijselijke stranden en hectische steden waar elke vierkante centimeter benut wordt. Een andere wereld, met een andere cultuur en een keuken die je smaakpapillen in overdrive doen gaan.

Hier komt elke reiziger aan zijn/haar trekken

China, één van de oudste culturen ter wereld, het paradijselijke Bali, Thailand met alle charmes of Japan, dat innoveert en een echt gidsland is op heel wat vlakken. Azië heeft het allemaal. Azië fascineert, inspireert en charmeert en dat keer op keer. Van drukke steden als Bangkok, Tokyo en Shanghai tot afgelegen plekjes waar je een bent met de natuur. Ook heel wat tempels zijn ronduit verbluffend en zetten je zonder twijfel aan het denken.

De altijd aanwezige gastvrije bevolking zorgt ervoor dat je nog net wat sneller je hart verliest aan dit fantastische content, waar meer wel dan niet een relaxte sfeer heerst. Op het grootste continent ter wereld vindt elk type reiziger zijn ding. Van de adrenalinejunk die tegen een rotvaart van een zipline komt boven de jungle tot de zonneklopper die op de paradijselijke stranden in de Filippijnen, Thailand of Indonesië zich neervlijt.

Azië in het algemeen bespreken is eigenlijk onmogelijk, want elk land heeft zijn eigen bijzonderheden en eigenschappen. Van panda’s spotten in China tot een vulkaan beklimmen in Indonesië of India tot in de verste uithoeken verkennen. Azië vraagt om meerdere reizen en dan nog heb je slechts een fractie gezien en ervaren.

Bij Connections vertellen we je graag meer over dit geweldige continent en kun je terecht voor rondreizen en de voordeligste vliegtuigtickets.

“Azië? Ik ben er nu zo’n 10 keer geweest en zou nergens anders meer naartoe willen. Elke keer opnieuw ontdek ik wat nieuws.”

Populaire landen in Azië

Populaire bestemmingen

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy