Afrika
L’Afrique?
C’est magnifique!

Afrika: hier kan heel veel, met heel weinig

Wilde dieren spotten, oog in oog met berggorilla’s of met een lokale stam op pad trekken om een onvergetelijke zonsondergang mee te pikken, Afrika valt niet onder één vlag te vangen. De landen zijn divers en uniek, net als de inwoners. Snuif de couleur locale op, dans mee op de ritmes van de djembé en/of waag je aan een verbluffende safari. Of wat te denken van Zuid-Afrika, misschien wel het mooiste land op aarde, waar een goed glas wijn nooit veraf is.

De enorme verscheidenheid aan streken, gebieden en ecosystemen maakt van Afrika een geweldige reisbestemming. Uganda, Namibië of toch maar Senegal of Gambia? Aan leuke bestemmingen geen gebrek en er valt meer dan genoeg te ontdekken.

Jungle, woestijn, paradijselijke en zonovergoten eilanden waar het heerlijk relaxen is? Je vindt het hier. Maar net zo goed duik je de steden in waar je helemaal opgaat in de sfeer. Afrika in één keer ontdekken en doorgronden? Vergeet het maar. Maar eens je hier geweest bent, blijft dit continent je voor altijd bij, dat geven we je op een briefje.

Bij Connections hebben we een ruim aanbod aan bestemmingen in Afrika. Ook voor de voordeligste vliegtuigtickets richting Afrika ben je bij ons aan het juiste adres.

“Afrika is anders. De sfeer, de mensen, de kleuren,… Net daarom ben ik er mijn hart verloren.”

Populaire landen in Afrika

Populaire bestemmingen

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy