Afrika

Afrika
L’Afrique?
C’est magnifique!

Afrika kruipt onder je huid. Vanaf moment één kom je in een andere, fascinerende wereld terecht. Bijzondere landen, een overweldigende natuur en een vibe die je nergens anders ervaart. Welkom je bent in Afrika!

Afrika: hier kan heel veel, met heel weinig

Wilde dieren spotten, oog in oog met berggorilla’s of met een lokale stam op pad trekken om een onvergetelijke zonsondergang mee te pikken, Afrika valt niet onder één vlag te vangen. De landen zijn divers en uniek, net als de inwoners. Snuif de couleur locale op, dans mee op de ritmes van de djembé en/of waag je aan een verbluffende safari. Of wat te denken van Zuid-Afrika, misschien wel het mooiste land op aarde, waar een goed glas wijn nooit veraf is.

De enorme verscheidenheid aan streken, gebieden en ecosystemen maakt van Afrika een geweldige reisbestemming. Uganda, Namibië of toch maar Senegal of Gambia? Aan leuke bestemmingen geen gebrek en er valt meer dan genoeg te ontdekken.

Jungle, woestijn, paradijselijke en zonovergoten eilanden waar het heerlijk relaxen is? Je vindt het hier. Maar net zo goed duik je de steden in waar je helemaal opgaat in de sfeer. Afrika in één keer ontdekken en doorgronden? Vergeet het maar. Maar eens je hier geweest bent, blijft dit continent je voor altijd bij, dat geven we je op een briefje.

Bij Connections hebben we een ruim aanbod aan bestemmingen in Afrika. Ook voor de voordeligste vliegtuigtickets richting Afrika ben je bij ons aan het juiste adres.

“Afrika is anders. De sfeer, de mensen, de kleuren,… Net daarom ben ik er mijn hart verloren.“

Populaire landen in Afrika

Populaire bestemmingen

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.